Example title

НАЙ-ГОЛЯМОТО СТУДИО ЗА РИСУВАНЕ И ВИНО В СОФИЯ

Лоялна програма

ART izba

Лоялна програма

В ART izba – най-голямото студио за рисуване и вино, ценим редовните ни посетители и имаме специална изненада. Всеки, който се върне при нас автоматично се превръща в наш приятел и има възможност да спечели безплатно рисуване. Приятелите винаги заслужават най-доброто и затова сме се погрижили да ви изненадаме.

Когато дойдете в ART izba, поискайте на входа своето талонче, а ние ще сложим вашия първи печат върху него. С всяко следващо посещение печелите печат на стойност 5 лв., а когато съберете 7 печата (35 лв.), ще получите уникален код на гърба на вашето талонче, който ви дава право на безплатно 8-мо рисуване.

Няма ограничение в периода за събиране на печати. След като получите своя код за безплатно рисуване, е необходимо да го използвате в рамките на един календарен месец (срокът не подлежи на удължаване). ART izba не носи отговорност за талончета с изтекъл срок, както и изгубени такива.

РЕЗЕРВИРАЙ СЕГА
App

ART izba

Покани и приятели

За да посетите студиото с талонче, е необходимо да направите резервация за избрано от вас събитие през нашия сайт. След като изберете броя места (важно: за посещение с повече от един талон е необходима отделна резервация), кликнете бутона „Запази сега“. На следващата страница попълнете необходимата информация и в полето „КОД ЗА ОТСТЪПКА“ изпишете кода от вашето талонче. В случай, че не откривате полето „КОД ЗА ОТСТЪПКА“ на вашето устройство, потърсете в количката. Сумата автоматично ще се промени.

Ако резервацията е само с един талон, изберете метод на плащане „С ваучер“. Ако освен резервация с талон, желаете да запазите и допълнителни места, е необходимо да изберете друг метод на плащане. Важно е да носите с вас талончето в деня на събитието, за да го предадете на наш колега. Нов талон ще ви бъде издаден при следващо посещение. Печатате от различни талончета не могат да се комбинират помежду си, както и да бъдат прехвърляни.

ВАЖНО: не се получават печати от промоционални събития с -50% отстъпка.

*Цената на едно посещение е 35лв., всеки събран печат е на стойност 5лв.

РЕЗЕРВИРАЙ СЕГА