Example title

НАЙ-ГОЛЯМОТО СТУДИО ЗА РИСУВАНЕ И ВИНО В СОФИЯ

НАШИТЕ СТУДИА

ART izba

София

бързо се превърна в любимо място на столичани – интригуващо и интересно. Най-забавното и най-голямото студио за рисуване и вино се утвърждава като иновативно арт пространство, което ежеседмично обогатява гамата си от предложения и междувременно не забравяме да бъдем социално ангажирани. Изберете картина от разнообразния ни каталог и заповядайте да се забавляваме заедно!

РЕЗЕРВИРАЙ СЕГА
App

ART izba

Благоевград

е второто бижу от веригата студиа за рисуване и вино. Любимо пространство на жителите на града за разпускане след работа, забавление с приятели, или едно незабравимо място за всеки личен празник. Очакват ви голям избор от прекрасни картини и усмихнати инструктори, с чиято помощ всеки се превръща в истински художник. Очакваме ви!

РЕЗЕРВИРАЙ СЕГА

ART izba

На открито

Артистичната атмосфера на ART izba вече може да бъде пренесена навсякъде чрез нашето мобилно студио. С удоволствие ще съдействаме за организиране на вашето празненство или забавление с приятели на удобно за вас място. Ще направим цветен и творчески всеки офис, дом или пространство на открито. Задължително е да си носите усмивката, останалото ще донесе екипът ни, където пожелаете.

РЕЗЕРВИРАЙ СЕГА