ЗА НАС

Нашата история

Какво е ART IZBA / Ministry of Art?

Ministry of Art отвори врати за първи път на 07.10.2017 г. като нашият първи дом беше на бул. Витоша 192 в София (това бе второто студио за рисуване и вино в града). През декември 2019 г. зарадвахме и жителите на Благоевград с второ студио от веригата. По същото време се роди и една амбициозна мечта, която днес е факт - най-голямото студио за рисуване и вино в столицата, а може би и в страната, вече посреща своите гости.

Няма да крием – никак не беше лесно да извървим пътя от тази мечта до реализирането й. Ковид-19 преобърна плановете ни на 360° и бяхме изправени пред труден избор: да прекратим проекта и да спасим Ministry of Art София и Ministry of Art Благоевград, или да посрещнем предизвикателствата и да продължим, дори и за сметка на някое от останалите студиа (а може би и двете…).

РЕЗЕРВИРАЙ СЕГА
App

ART izba

Мечти - мечти

Мечтите са за това, скъпи приятели – за да не се отказваш от тях! Вярваме, че за да е успешна, всяка цел трябва да те плаши малко и да те вдъхновява много, затова с щипка страх, но с тонове вдъхновение, предприехме трудната, но необходима стъпка да затворим Ministry of Аrt София през декември 2020г. Нали знаете, че най-тъмно е точно преди зазоряване? Ново начало, нов живот и дом за изкуството ни, НОВО ИМЕ! Щастливи сме да обявим, че Ministry of Art София се превърна в ART IZBA – новото любимо място на столичани – интригуващо и интересно! Най-забавното и най-голямото (скъпи мъже, съжаляваме, но се оказа, че размерът наистина има значение 😉).

РЕЗЕРВИРАЙ СЕГА

ART izba

Даваме ти емоция!

Уютът и спокойствието дават чувство за безвремие, забравяш за ежедневието и всеки проблем, докато рисуваш и преоткриваш себе си по нов начин. Обстановката е истинска магия. Всеки детайл създадохме с много любов и желание, за да превърнем ART IZBA в любимо пространство за разпускане след работа, забавление с приятели, или едно уникално и незабравимо място за вашия личен празник – рожден ден, моминско парти, тиймбилдинг. И нека ви издадем една тайна – не е нужно да си художник, защото да рисуваш е лесно с помощта на нашите инструктори и уникалното им чувство за хумор. Забавляваме се заедно в компанията на чаша вино и позитивни хора наоколо, а в края на събитието гордо отнасяте вкъщи своя шедьовър.

Помислихме за всичко – специално подбрани предложения за рисуване, увлекателен начин, по който те неусетно се реализират пред погледа ви, хубаво вино, всички необходими материали – от вас се очакват само добро настроение и да направите първата стъпка! Местата са ограничени, затова направете своята резервация още сега през сайта ни: https://artizba.bg/ (и внимавайте, води до пристрастяване).

РЕЗЕРВИРАЙ СЕГА
Сравнение на продукти